Case i Kolding

Hej på bloggen.

I weekenden har jeg været ude at tage nogle nye billeder til en virksomhed i Kolding. De kalder sig bedste10.dk. Bedste10 er en testside, der arbejder ud fra filosofien – “Vi gør købsbeslutningen lettere for forbrugeren, ved at lave udførlige tests og anbefalinger af forskellige forbrugs- og serviceprodukter”. 

Nedenstående her kan I se lidt af kontormiljøet, fra det kontorfællesskab Bedste10 hører til:

IMG_1946

Her arbejdes der blandt andet på nye indlæg til siden. En stor del af arbejdet går med brainstorming, hvor den rette strategi lægges i samarbejde med de partnere der arbejdes sammen med. Et nyt indlæg på siden kan tage lige fra 2 – 14 dage at få færdiggjort. Det afhænger typisk af hvor meget research der skal laves, samt kommunikationen imellem partnere og ansatte.

IMG_1938Ovenstående giver et fint indblik i miljøet på det kontorfællesskab Bedste10 hører til. Det er ungt- og man fornemmer innovationen med det samme man indtræder i lokalet. Der eksperimenteres med online strategier, der sikrer konkurrencemæssige fordele. Det har været meget lærerigt for mig, at besøge lokalerne – ikke mindst har jeg fået par råd til min egen side, i forhold til markedsføring – men også generelt en rigtig fornuftig sparing omkring Canonfotograf.

Bedste10

På mit visit på kontoret blev to indlæg netop færdigarbejdet. Indlæg der har været arbejdet på i lang tid, men resultatet er også blevet yderst interessant.

Vi har allerede aftalt en ny dag, hvor jeg vil kigge op forbi kontoret i forhold til at tage nye billeder. Det har været lærerigt på mange måder – også er jeg yderst spændt på at følge drengene fremadrettet i deres ambitiøse arbejde.

Tak fordi i læste med her på bloggen.

Det er dejligt at være tilbage igen :)

God dag!