Spændende fotoopgave for Noella i Ålborg

Så er sommeren ovre og jeg er tilbage fra ferie sydpå og sommerhustur med familien. Håber i alle sammen har haft en fantastik sommer!: ) Nu står de mere kolde og regnfulde efterårsmåneder står foran os, dog er jeg optimistisk og i godt humør, da jeg lige er hjemvendt fra en af mine mere spændende fotoopgaver til dags dato.

Sommerkjole

Jeg var så heldig at have en kontakt i mit netværk, som havde forbindelse til modebrandet Noellafashion og de stod på daværende tidspunkt og manglede en fotograf til, at tage billeder af nogle af deres nye hverdagskjoler og festkjoler. Jeg sagde selvfølgelig ja med det samme og begyndte allerede at planlægge og se frem til opgaven.

Dagen oprandt og jeg ankom til aftalt adresse i Ålborg og fik her sat mit udstyr og lys op. Dette er ikke en hverdagsopgaver for mig og jeg var da også meget spændt, men også meget motiveret for at det skulle blive en succes. Jeg havde på forhånd besluttet at fokusere på at nyde hvert sekund, udvide mine kompetencer og vise hvad jeg kan.

FestkjoleDet hele var meget professionelt og Noella havde endda hyret en specifik model til opgaven, som skulle posere med deres tøj i løbet af dagen. Vi gennemgik dernæst de forskellige kjoler og i hvilke vinkler og lys, Noella selv havde forestillet sig de blev fotografiet i. Der blev her drøftet flittigt og frembragt mange gode ideer og forslag. Selv var jeg ekstremt stolt af at være en del af dette og komme med mange gode input, som der blev taget godt imod.

Vi startede fotosessionen med at tage billeder af Noellas flotte hverdagskjoler og gik derefter over til deres festkjoler sidst på dagen. Hele fotosessionen fra start til slut varede ca. 4 timer. Dette er dog med opstilling af udstyr, fotografering samt pauser og snak.

Til sidst på dagen fortalte Noella mig at de var tilfredse med resultatet. Dette gjorde mig selvfølgelig ovenud lykkelig og tilfreds. De spurgte mig endda om de måtte ringe igen, hvis de stod og manglede en fotograf. Det kan du tro de må! Så hvem ved, det kan være der kommer flere af tilsvarende opgaver ude i fremtiden: )