Fotografier kommer til live på plakater

Som i ved, elsker jeg at tage billeder. Jeg har altid mit kamera med på farten, og får i løbet af sådan en dag taget mange flotte billeder. Men desværre er det sådan, at mange af billederne bare ryger ind på computeren og forsvinder i mængden af alle mine andre billeder. Og det er jo i grunden ret trist, for jeg syntes jo selv at jeg tager gode billeder, som fortjener at komme til sin ret.

Overstående problem brokkede jeg mig lidt over til en god kollega, der havde løsningen til mig. Nemlig at få printet mine fotografier og lavet dem til plakater som jeg kan hænge rundt i mit hjem. Ja det lyder super simpelt nu hvor jeg skriver det. Men det er altså et problem jeg har haft gået med i længe, og så er løsningen simpelthen bare noget så simpelt som at få lavet mine motiver på plakater.

Nå. Men nok om det. Jeg har taget mig sammen, og valgt 10 forskellige motiver ud, som jeg har fået sendt afsted til et trykkeri som vil printe plakaterne for mig i forskellige størrelser.  Jeg kan simpelthen ikke udtrykke  på skrift, hvor meget jeg glæder mig til at modtage mine plakater, så jeg for alvor kan se mine fotografier i stor format. Jeg har bestilt lidt forskellige størrelser, men umiddelbart har jeg som udgangspunkt forsøgt at få printet dem så store som mulige. Bare fordi det er noget, som man ikke lige får taget sig sammen til at gøre til dagligt.

Til gengæld står jeg nu overfor et nyt problem. Jeg har ingen plakatrammer! Og jeg har altså bestemt mig for, at når så flotte motiver bliver printet, skal de også placeres i flotte plakatrammer, så jeg må på udkig efter hvor jeg finder de bedste rammer til en billig pris.  Da de fleste af mine fotografier er printet i sort/hvid, forestiller jeg mig at de især vil se flotte ud i en sort plakatramme midt i vores stue.

Nå. Det var nok om mig og mine fotografier for i dag. Jeg vil til at runde af. Hvad med jer derude? Har i nogensinde prøvet at få printet jeres billeder i stor format som plakater? Eller har i nogle gode ideer til hvor jeg kan finde nogle flotte plakatrammer at hænge mine nye plakater i?