Fotografering til bryllupsfesten

Der går lidt tid i mellem at jeg får lagt noget ud på bloggen, og det er simpelhen ikke fordi at jeg har så travlt jeg ikke kan følge med – det er faktisk mere fordi at jeg synes der er så mange ting at jeg lige skal finde tiden til at skrive et hyggeligt indlæg, og så skal der også være noget mening med at lave et indlæg. Jeg vil derfor kun lave indlæg når jeg har noget nyt fra fotoverdenen at berette. 

Jeg har forleden været på et job som jeg ikke har prøvet før – jeg var nemlig med et mobildiskotek fra nordjylland ude at fotografere til et bryllup. Super interessant opgave. Der skulle simpelhen bare tages billeder af det hele, både i kirken og til selve festen. Dette var helt afgjort en opgave som jeg havde glæder mig super meget til, da jeg ikke havde prøvet dette før. Så jeg læste alt hvad jeg kunne på nettet for at forberede mig til netop denne fest.

I kirken var det meget stille og roligt, jeg tog de sædvanlige billeder ude foran kirken, hvor der blev kastet med ris i flæng, sjovt at opleve. Manden er jæger, og der var derfor nogle jagthornsblæsere som spillede nogle flotte signaler.

Til selve festen var der simpelhen ALT man kan drømme om ved et bryllup. Musikken var fantastisk, hvilket musik til et bryllup skal være, og her blev det af DJ’en udført til perfektion. Jeg må desværre ikke dele billederne fra festen rigtigt da de er private og gerne vil blive hos familien, men at tage billeder når der kysses, både ovenfor bordet og under, og når alle mænd kysser bryden, brudevalsen jamen det var bare fantastisk at opleve, jeg glæder mig allerede helt til at jeg selv skal giftes, det så bare super fantastisk ud!

Gommen holdt den sødeste tale til sin nye kone, og jeg fik taget nogle super gode billeder som jeg er sikker på at familien vil gemme til evig tid og se tilbage på med stor glæde!

Jeg vil til hver en tid takke ja til at tage billeder til endnu et bryllup. MED STOR GLÆDE!

I hører snart fra mig igen, har nemlig allerede en opgave jeg gerne vil dele med Jer, indtil da – hav det super godt!