Fotografering af maskiner

Som fotograf er det altid sjovt at få tilbudt nye opgaver, og jeg er ikke bleg for at tage en udfordring op. Den seneste tid har været lidt stille, og jeg var begyndt så småt at gå på sommerferie, og mentalt gøre mig klar til vores sommerferie som i år går til Italien. Jeg skal nok tage nogle billeder af vores fantastiske tur, (hvilket jeg håber det bliver). 

Men inden jeg gik helt på sommerferie blev jeg kontaktet af et firma, som havde snakket med et andet firma jeg havde taget billeder for, og den vej igennem havde de altså fået lyst til at få mig ud for at tage billeder af deres produkter til brug på hjemmesiden. Der var tale om endnu en opgavetype som jeg ikke har forsøgt før. Jeg trives primært indenfor hvor jeg kan sætte mit lys udstyr op samtidigt, og derved få taget nogle gode billeder. Denne gang skulle fotosessionen dog foregå udenfor, og jeg var mere end klar på at tage udfordringen op.

Der skulle tages billeder af maskiner, som virksomheden udlejer, og da de har fået ny hjemmeside forleden, jamen så skulle der bruges nogle nye billeder til deres side. Jeg måtte ærlig indrømme jeg ikke havde taget billeder af maskiner før, men de troede på at jeg kunne klare opgaven.

maskinudlejning

Vi brugte en hel dag på at tage billeder af samtlige maskiner, kravene til billederne var egentlig ikke tårnhøje, men jeg forsøgte dog at gøre mit bedste uanset hvad, hvilket jeg altid gør.

Vi tog billeder af mange forskellige maskiner, brændeklævere, vertikalskærer, scanvogne og mange flere! Det var faktisk super spændende. Jeg havde aldrig set en brændekløver før, men hos Sanatit kan man leje brændekløvere, og maskinen var ret sej!

brændeklæver

I mens jeg var der, havde de også en lokal opgave på egen grund. Sanatit er nemlig eksperter i skadedyrsbekæmpelse, og havde fået en sted hvor de havde en masser myrer. Derfor gik de i gang med deres effektive myrebekæmpelse, og jeg var ret facineret, jeg kan dog ikke afsløre deres metode, da det er en forretningshemmelighed 😉

myrerbekæmpelse