Webshop: Ny fotoopgave med mit Canon kamera

Velkommen til endnu et indlæg på Canonfotograf. Jeg har været ude at lave lidt nyt freelance arbejde, som jeg gerne vil have lov at præsentere for jer. Som i nok ved, og kan se på min blog, så er jeg vild med at varetage mange forskellige slags opgaver. Denne gang var jeg ude ved en bekendt, som driver en accessoires webshop til mænd.

  • Indlæg skrevet: 21.06.2016
  • Sidst redigeret: 28.09.2016
  • Fotograf: Canon
  • Omhandlende: Webshop

Dagens fokusområde

Apocs Taske
Billede lånt fra Godlir

I dag var især et bestemt fokusområde, nemlig det populære danske brand Apocs. Apocs er kendt for sine stilrene detaljer, og især deres headwear, som er ganske unikt og gennemført. Når jeg starter på sådan en case, så er det altid vigtigt for mig, at have gjort mit forarbejde godt – nemlig at sætte mig ind i, hvad det er for nogle billeder jeg skal skyde, samt se på andre referencer, eller bruge andre hjemmesider og billeder som inspiration. Ligeledes er det vigtigt for mig, at kende produktet, eller det brand som jeg skal fotografere. Dermed får jeg nemmere ved at indleve mig, og bruge min fantasi i billederne.

Se blandt andet ovenstående billede.

For god ordens skyld skød jeg også et par billeder af det populære Oill. En Oill taske med masser af stil og karisma – ifølge godlir, så skulle denne taske være deres bestseller igennem en længere periode. Det forstår man måske også godt lidt. :- ))

Se nedenstående billede af tasken:

Godlir Oill taske
Oill taske – lånt fra godlir

Erfaring er afgørende

Når jeg får en ny henvendelse omkring en ny fotoopgave, så er det altid vigtigt for mig at fornemme kundens seriøsitet inden. Dette er ligegyldigt, om opgaven er betalit eller ikke betalt. De fleste af mine opgaver gør jeg faktisk ganske gratis, da jeg netop ved at erfaring er altafgørende. Man skal have noget materiale, som man kan vise frem, samt så er det bar en god idé at opbygge noget erfaring til sit cv.

Et skud ud til min kammerat

Nu skal det ikke kun handle om, men faktisk så synes jeg min kammerat fortjener flotte ord med på vejen også. Webshoppen som han driver sammen med to andre dygtige herre formår virkelig at definere ordet ildsjæle. De brænder for den danske mode, og har tydeligvis også et stort knowhow omkring hvad der rører på sig og ikke.

Her kan man også tale om erfaring, da de alle tre har været i accessoires branchen til mænd hele deres arbejdsliv.

Udover at skyde billeder af mærket Apocs, var jeg selvfølgelig også opmærksom på nogle af de andre brands firmaet havde i sortimentet.

Se mit arbejde nedenstående her.

Tak fordi du læste med.
Ris og ros modtages gerne.

God tirsdag :- ))
accesoriesAPOCS.600