Anmeldt for ophavsrettigheder!

Ja.. overskriften er rigtig nok.

Det var en helt normal Mandag morgen, jeg var på vej ud af døren efter at have indtaget mit havregrød. På vejen ud af døren møder jeg posten, og jeg tænkte jeg lige ville lægge posten ind på køkkenbordet, eftersom den post der kommer altid er til vores forældre alligevel. Men jeg så så, at det øverste brev i bunken var til mig, og at afsenderen var en advokat. Det gispede lige kort i mig, og jeg tænkte “gad vide om jeg har gjort noget forkert”? Dog inden jeg havde fået åbnet brevet blev jeg enig med mig selv om at jeg nok ikke havde gjort noget forkert, fordi jeg ikke lige kunne komme på noget.

Jeg åbnede forsigtet brevet, egentlig havde jeg lidt travlt, men dette optog lige min opmærksomhed for en stund.

Chok

Tro det eller lad vær.. Jeg var blevet anmeldt for at have stjålet nogle billeder, som jeg endda selv har taget?! Hvad sker der for det? Hvem kan da finde på at anmelde mig for noget jeg ikke har gjort? Der var et fint girokort, hvor der stod at jeg skulle betale 2500 i bøde for at have overtrådt XXX rettigheder. Jeg tog liiige en time fri fra skole, og kontaktede familiens advokat. Jeg har faktisk aldrig gjort brug af en advokat før, men far bruger ham meget som forsvarsadvokat, og jeg ved at han er dygtig.

Jeg forklarede min situation, og han sagde jeg skulle prøve at kigge forbi efter skole, så ville vi tage et lille kig på det, da det lød helt absurd.

For at gøre en lang historie kort, så hjalp vores advokat mig med at finde en løsning, og det endte naturligvis med at jeg ikke skulle betale nogen form for bøde.. Heldigvis!

Pyhaaaa sikke en chok oplevelse. Jeg håber i har det godt, og jeg skal nok snart lægge flere billeder op! :-) forsvarsadvokat