En hyggelig tur til London

Hej kære læser – Jeg håber at du har nydt din bededagsferie! Det har jeg i hvert fald. Min familie og jeg var en tur i London – ALTID skønne London. Vi brugte den på sightseeing, shopping, café ture mm.

For os er det en fast tradition at tage til London i bededagene. Vi er allesammen helt vilde med byen, dens parker, butikker, resturanter osv. Vi besøgte denne gang Borough Market, som er et helt fantastisk marked, hvor man kan stort set kan købe alt spændende mad fra hele verden. Ligegyldigt om det er oste fra Frankring, vin fra Italien, chokolade fra Schweiz, så får man det i Borough.

Vi boede tæt på Finchley Station, som er et rigtigt dejligt sted, også centralt belligende på Oxford Street, Leicester Square og Covent Garden. Gåturen i samme rækkefølge, og ned forbi London Eye og hele vejen ned til Buckingham Palace er helt fantastisk.

Vi nød turen, og det i den grad ikke sidste gang i London.

Se billederne fra vores tur her nedenunder, som naturligvis er taget med mit Canon Camera.

DSC_0035 DSC_0058 DSC_0063 DSC_0088 DSC_0094 DSC_0103