Rom-fotograf af lækre romme!

Så er jeg tilbage igen. Jeg har faktisk været lidt på spil med mit kamera igen, og dette skyldes at jeg simpelthen blot elsker at tage billeder som i jo nok ved.

Mit sidste indlæg handlede lidt om det teambuilding arrangement, som min fars firma afholdte, og der tog jeg nogle sjove billeder. Af arbejdsmæssige hensyn måtte jeg desværre ikke lægge dem alle op, så der er kun et par stykker tilbage.

Men som altid går jeg og tager billeder af alt, og jeg gør det fordi jeg synes det er sjovt, så det er ikke noget jeg tager penge for eller noget, og her kom en af mine fars venner ind billedet, fordi han havde snakket om at han manglede en med et godt kamera (det er jo mig) til at tage nogle billeder af noget. Min far havde i første omgang ikke lige fundet ud af hvad det helt konkret var der skulle tages billeder af, men han nævnte det for mig da vi kom hjem.

Jeg fortalte min far dagen efter, at det var noget jeg rigtig gerne ville hjælpe med, da jeg synes det lød spændende, og han gerne måtte hjælpe med at formidle kontakten, hvilket han var flink at gøre.

Det var så ROM! Han gerne ville have taget billeder af, fordi han har en hjemmeside hvor han sælger noget rom og romglas, og her skulle jeg så lige være behjælpelig med at få taget nogle billeder til hans side.

Det var intet problem, det var faktisk rigtig hyggeligt at være med ude at tage billeder, og vi havde da også en rigtig god dag.

Skærmbillede 2016-04-07 kl. 13.56.48

Hjemmesiden hedder romogcigar og den sælger som navnet antyder forskellige slags rom, men også cigarer til det danske marked. Vi smagte faktisk lidt på noget rom, og det var faktisk ikke noget jeg kunne lide, jeg havde dog heller ikke regnet med at rom var noget for mig, så det er helt okay at jeg ikke kan lide det hehe.
Cigaren droppede jeg helt at prøve – jeg forsøger at holde mig fra at ryge, og det tror jeg også mine forældre er glade for, da de heller ikke selv ryger.

Hvad synes I billederne jeg har fået taget? Jeg synes faktisk de er blevet ret gode.

Skærmbillede 2016-04-07 kl. 13.57.09

romogcigar
romogcigar