Bumperball & teambuilding!

Mit kamera har taget nogle sjove og spændende billeder den seneste tid, i sær i weekenden hvor jeg deltog i et rigtig sjovt teambuilding arrangement.

Jeg var med min fars virksomhed, egentlig blot fordi jeg gerne ville tage nogle billeder af den sjove dag, som det senere viste sig at have været. Vi var afsted ude hos Bumper Ball Kildedal. Det var noget min fars chef havde fundet på nettet og havde læst sig frem til at det var rigtig godt for teambuilding at være afsted til sådanne arrangementer. 

Vi ankom til pladsen/hallen hvor min fars virksomhed skulle spille det her spil, hvor man har nogle ”bolde” omkring sig. Så spiller man fodbold og løber ind i hinanden, og folk ”fløj” mildest talt rundt på banen. Det var hyldene morsomt at se på, og jeg morede mig imens jeg tog en masse gode billeder! 

Indørs

De her Bumperballs er noget helt nyt i Danmark, eller i hvert fald noget som er kommet til de senere år. Og det er helt klart noget jeg godt kunne tænke mig at prøve, om ikke andet så vil jeg i hvert fald anbefale det til mine venner og bekendte hvis de gerne vil prøve noget hylende morsomt, men samtidigt udfordrende!

Jeg troede at der ville blive scoret rigtig mange mål, men det vidste sig jo at de ikke lavede andet en at rende sammen. Så jeg tror selve kampen på en halv time endte 2-1 eller sådan noget, fordi det var ikke mål der var mange af, men sammenstød med hinanden. Det var ufatteligt sjovt at se på, og håber også i kan se det lidt på billederne!

Kan på det varmeste anbefale det hvis i skal ud at prøve noget sjovt, eller hvis i vil teste jeres kamera, det det er svært at tage billeder af personer i bevægelse!

Redigeret-bumper-2-1

redigeret-bumper-3-ramme-1