Forårssolen sætter tankerne i gang!

Det er blevet marts, og der er endelig forårs-fornemmelser i luften. Og endnu bedre, så er det snart påske… Hvilket betyder for mit vedkommende, at der er tid til lidt afslapning sammen med familie og venner. JEG GLÆDER MIG!

I dag fik jeg gået mig en lang tur, faktisk hele 8 km, for at det ikke skal være løgn! Hvorfor jeg altså også havde tid til at filosofere lidt over livet, som du selvfølgelig ikke skal snydes for.

Aftensol CANON

Når jeg går mig en tur, så plejer jeg altid at gå langs vandet. Min familie og jeg bor tæt på vandet i Hjerting området, altså nær Esbjerg. På turen går jeg altid igennem en masse nybyggeri Esbjerg, som i øvrigt skulle være rart populært, men hvad ved jeg egentlig også om det. Hæhæ.

Når jeg går min tur, så har jeg selvfølgelig altid mit CANON-fotografi apparat med. Jeg synes det dejligt at skyde en masse billede på Vestkysten, samtidig med man udvikler sig som fotograf. Ud over Vestkysten, så er der også en masse andre flotte ting her i området – såsom de flotte huse, som jeg snakkede om lidt tidligere, men også bare portrætter, dyr, biler mm. – og selvfølgelig de flotte forårsfarver.

Sund is

Hmmmm.  Det måske stadigvæk for koldt til IS eller hvad???? JEG ELSKER BOOJA BOOJA IS :- )) TRY IT!

På turen i dag tænkte jeg primært på påsken, som jo selvfølgelig er lige op over. Du kender det måske selv, du føler at du har haft en meget travl periode af dit liv, og bare har bare for at koble af… OG det er nemlig det jeg skal. Vi har familie i Sverige, og dem skal vi over at besøge. Vi ses typisk én to-tre gange i løbet af året.

Det er min fars side som vi besøger i Sverige, og heldigvis har de også børn jævnaldrende med min bror og jeg. Normalt tager vi i biffen, caféture mm. – De er bare som barndomsvenner, som man ALTID kan snakke og regne med – også selvom man ikke ser hinanden oftere end de 2-3 gange årligt.

Hey! Og et godt tip til dig som læser. HUSK at få det bedste ud af din påske, nyd den sammen med dem du holder af, og læg ikke skjul på det. Somme tider er det vigtigt blot at vise lidt kærlighed og følelser til sine medmennesker.

Personligt tror jeg, at jeg vil have ekstra meget fokus på dette i min påske.

photo-1429979787503-f2d7d20550c8

Dette indlæg blev lynhurtigt én gang frisørsnak, men er det ikke også okay en gang i mellem – som sagt, der er tid til afslapning og hygge. Pas på dig selv indtil næste gang jeg skriver her på bloggen.

Rigtig god påske – og rigtig god aften!
KRAM