Nyt arbejde at præsentere

Hej kære læsere,

Nu er det efterhånden ved at være længe siden sidst jeg har delt noget af mit arbejde. Jeg håber stadig I er klar på endnu mere lækkert fra mig. Grundet mit fravær ligger en travl eksamensperiode (det skal jo klares) + én gang slem influenza. Øv øv. Men nu er jeg på toppen igen, så hvorfor ikke bare ligge hårdt ud.

Forleden hjalp jeg en større virksomhed i Sønderjylland med at skyde nogle billeder til dens hjemmeside, men også til markedsføringsmaterialer både online og offline. Opgaven var rigtig spænende, og igen meget anderledes til hvad jeg før har lavet.

Når man skal tage gode billeder, så handler det om, at man er fokuseret og seriøs omkring enhver detalje- endvidere kræver det man er forberedt på sin case.

Nu tror I måske jeg har været ude at tage en masse lækre produktbilleder af en masse smarte designs, men nææh nej :- )), som jeg indledte mit skriv med, så lå denne opgave langt fra det jeg normalt gør i, hvorfor den også var utrolig spændende, og uden tvivl derfor jeg takkede JATAK med det samme. Så kære læsere, hvis du havde forventet en masse smarte mode fotos af modeller i den seneste forårs-mode, så nej, så må jeg desværre skuffe dig. Hæhæ.

Jeg har været ude og tage fotos af drænrør, anlægsrør, kabelrør og generelt rør. Jeg fornemmer allerede nu, at det bliver lidt meget rør-snak nu, og du er måske allerede stået af, da jeg skrev drænrør. Hæhæ. Men egentlig kræver det ikke nogen høj IQ til at forstå hvad et drænrør er; det bruges typisk af landmænd til at lægge i jorden, således deres marker bliver drænet. Men også sportsbaner/ arealer, man kender det fra Golf, Fodbold mm. såsom parker eller lignende.

Drænrør

Sådan kunne en dræn opgave se ud! (hvis Du skulle være i tvivl)

Det er faktisk meget alment, og dræn generelt bliver brugt meget mere i vores hverdag, men typisk vil du ikke bemærke det, med mindre du selvfølgelig arbejder inden for feltet.

Jeg er ikke specialist i drænrør, men jeg er god til at tage billeder. Disse billeder vil jeg vise en lille bid af her.

anlægsrør - JC IMEX

drænrør - JC IMEX

Kabelrør - JC IMEX

Afslutningsvis, så var det en fornøjelse af være tilbage på bloggen; og jeg glæder mig allerede til at vise mit næste projekt.

 

Rigtig god weekend til dig.

Kram!