Gæsteindlæg om lånemuligheder fra en god ven

 

Små og hurtige lån.

Billige lån findes efterhånden i mange forskellige slags og der er stor konkurrence på lånemarkedet. Det betyder, at du kan finde utrolige billige lån mange steder. De seneste par år, der har lån også udviklet i en ret speciel retning. Man kan nu låne penge, stort set uanset hvem man er, og få dem i hånden på ingen tid. Der findes utallige forskellige låneudbydere på nettet, som tilbyder hurtige lån. I nogle tilfælde kan man få pengene på under en time efter låneansøgning er udfyldt, såfremt den bliver godkendt.

De små og hurtige lån, de bliver typisk kaldt kviklån. De bliver for det meste udbudt af internet banker og kreditselskaber, som ikke kræver det store af en, for at man kan tage lånet. Traditionelt set, så har man skulle have en lønkonto i en bank, for at optage et lån. Det er ikke længere tilfældet.

Hvor kommer kviklån oprindeligt fra?

Kviklån blev lavet for at hjælpe mindre erhvervsdrivende i udviklingslande. Det er og har været en kæmpe hjælp til de her erhvervsdrivende, da utroligt små beløb kan gøre en stor forskel. En lille virksomhed, der får et kviklån kan ende med at sørge for mad på bordet til en familie i mange år.

Denne mindre og mere effektive lånetype blev dog hurtig utroligt populær, så den spredte sig derefter hurtig. I dag er det derfor blevet muligt for enhver at tage et kviklån. At den her form for lån er blevet så populært, det betyder også at den bliver markedsført på mange forskellige måder.

Kært barn har mange navne, det har den her lånetype også. Kviklån, minilån, mikrolån, lynlån, hurtig lån, SMS-lån, ekspres lån og mobillån er alt sammen udtryk for den samme ting.

Billige lån kan have konsekvenser.

Når der er mulighed for at tage så hurtige og billige lån, så har det konsekvenser. Alt for mange kommer til at tage de her lån uden at tænke sig ordentligt om først. Man kan låne penge på stort set ingen tid, hvilket gør at der næsten ikke er tid til overvejelse. Derfor ender alt for mange med at optage lån, som de slet ikke har råd til og derfor ikke burde.

På danske natklubber og spillesteder, så hænger der eksempelvis nogen gange reklamer for kviklån, som man kan optage over mobilen. Det resulterer i, at alt for mange unge og fulde mennesker ender med at optage de her lån. De ved godt, at de egentligt ikke har råd, men når man står fredag aften og gerne vil have en til øl, så er det ikke lige hvad man har i tankerne.

Hvad der egentligt er en helt fair service og en god aftale, det ender derfor med at have store konsekvenser for nogle. Billige lån er ikke en dårlig ting overhovedet, såfremt man overholder låneaftalen. Hvis du betaler pengene tilbage til tiden, så er det fint.

Dog bør du overveje, hvad du vil bruge pengene til, inden du tager dig et kviklån. Hvis du bare vil have penge til flere øl, så er det måske ikke det smarteste. De penge du låner den her måned, dem vil du bare have mindre næste måned.

Det er egentligt meget enkelt, at undgå at havne i gældsproblemer. På trods af det, så havner rigtigt mange i problemer alligevel. Det er nok fordi, at det også er meget enkelt, at låne lidt penge over mobilregningen, når man står i kø til baren med en sød pige fredag aften.

Vi anbefaler dig derfor på det kraftigste at du tænker dig godt om inden du tager et kviklån. Hellere en gang for meget, end en gang for lidt! Du altid velkommen til at besøge os på

billige-lån.dk og læse mere om lånetilbud.