Sommerhus med vild indretning!

Jeg elsker simpelthen mit Canon kamera.

Jeg elsker at tage billeder af nogle helt bestemte ting, men ofte tager jeg også billeder af noget som jeg synes er rigtig flot.

Jeg har ikke lagt så meget op den sidste uge, og det er der en god grund til. Jeg har nemlig været med en veninde i sommerhus. OG hvilket sommerhus, det var simpelthen bare så lækkert indrettet, jeg savlede nærmest fra da jeg kom ind i hjemmet. Det var så surrealistisk at se et lækkert hus som dette.

Nu kan i måske gætte hvad dette har resulteret i?

Ja, jeg har taget nogle helt fantastiske billeder af nogle ting i deres indretning, og dette var ting jeg synes var ualmindeligt smukke, og passede totalt ind i den meget minimalistiske stil, som dette sommerhus bar meget flot!

Jeg har selvfølgelig en masse billeder af hele huset, men jeg tænker det måske ikke er så relevant for jer at se hele deres hjem, og jeg ved heller ikke hvor fedt min venindes forældre synes det er at jeg lægger billeder ud på nettet af deres sommerhus hehe.

Men jeg har taget nogle billeder af noget utrolig flot brugskunst som de havde i deres indretning. Blandt andet havde de nemlig et mærke, et nyt boliginteriør mærke som jeg faktisk endnu ikke havde hørt om. Jeg var solgt med DET SAMME, det var nemlig gude smukt, og endnu mere brugbart.

Jeg snakker om Sej Design, og jeg var helt forelsket. De laver for det første nogle rigtig fede dækkeservietter, i noget lækkert gummi materiale (dette er alle deres produkter lavet af).

De var så behagelige at spise ved, ja det kan måske lyde lidt nørdet, men faktisk var det rigtig rart at de ikke var så super glatte.

Jeg lægger nogle billeder op af det flotte Bloomingville design som jeg har taget, håber virkelig at i nyder de her skønne billeder!

Jeg er i hvert fald fan af det, og jeg har faktisk også bestilt mit første skål fra Bloomingville selv, da det egentlig slet ikke er dyrt, selvom det ser brand godt ud!

sej-design-aeggebaeger-inspiration1 sej-design-aeggebaeger-inspiration2 sej-design-kvadradisk-fad-stemningsbillede sej-design-opvaskebakke-stemning1 sej-design-rund-daekkeserviet-stor-inspiration